Tilallemme ei ole lihatiskiä, vaan teurastamme sikoja vain tilauksesta ja tarpeen mukaan. Tilateurastamon liha on varmasti tuoretta eivätkä eläimet stessaannu kuljetuksen aikana.

Varmasti tuoretta sianlihaa

Liha paloitellaan juuri ennen asiakkaan kanssa sovittua toimitusaikaa. Minimitilaus on possun neljännes, noin 20 kiloa lihaa. Voit sopia myös puolikkaan tai kokonaisen possun tai vielä suuremman määrä tilauksesta ystävien kesken jaettavaksi tai lähiruokapiirin kautta toimitettavaksi. Saat sianlihan aina haluamallasi tavalla paloiteltuna.

Viljapossua on saatavilla suoraan tilalta ympäri vuoden.

Pohjosahon omia makkaroita valmistamme yhteistyössä Herttuan kanssa. Pohjosahon Grillimakkaraa on saatavana S-marketeista Jyväskylän seudulta.

Sianlihan laatu

Lihan laatu varmistetaan omavalvontajärjestelmällä sekä säännöllisillä eläinlääkärin tarkastuksilla. Eläinlääkäri käy tilalla ennen teurastusta tarkastamassa elävät siat sekä tekemässä lihantarkastuksen teurastuksen jälkeen. Pohjosahon tilan lihan tunnistat aina soikeasta EY-410-1 -leimasta.

Lihan säilymisen varmistat huolehtimalla siitä, että kylmäketju ei katkea kuljetuksenkaan aikana. Pussita ja pakasta mahdollisimman nopeasti liha, jota et käytä heti.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tee tilaus. Tilauksen yhteydessä sovimme lihan paloittelusta sekä halutusta toimitusajankohdasta.

  • Suoraan tilalta ostettava minimierä on neljännes, noin 20 kg (etu/taka)
  • Puolikas noin 40 kiloa ja kokonainen possu noin 80 kg

Kysy Pohjosahon viljapossua omalta kauppiaaltasi

Pienemmät possuerät saat suoraan omalta kauppiaaltasi. Jyväskylän seudulla Pohjosahon possua löytyy seuraavien kauppojen lihatiskeiltä: Pohjosahon lihatuotteiden jälleenmyyjät

Elintarvikevalvonta

Oiva-raportti 22.6.2018

%d bloggers like this: