fbpx

Pohjosahon possu on aitoa lähiruokaa. Meiltä hankittu sianliha ei ole seisoinut vakuumissa tai pakastimessa kuukausia, vaan tilalta saat varmasti tuoretta, valitsemaasi tapaan leikattua possua.

Pohjosahon possua on saatavilla ympäri vuoden. Tilalta noudettaessa pienimmät tilaukset ovat 7–10 kilon possuboksi ja noin 20 kilon neljännes. Pienempiä eriä voit ostaa suoraan omalta kauppiaaltasi Laukaasta, Jyväskylästä ja Äänekoskelta.

  • Varaa nyt omaan keittiöön tai lahjaksi Pohjosahon joulupossuboksi (mukana kinkkurulla), toimitus sovittuun aikaan
  • Puolikkaassa possussa on lihaa noin 40 kiloa ja kokonainen possu painaa noin 80 kiloa. Lue tarkemmin possun paloittelusta ja hinnasta 
  • Nouto suoraan tilalta sovittuun aikaan – isommat erät toimitamme sopimuksesta suoraan kotiin kylmäkuljetuksena Jyväskylän, Tampereen ja Äänekosken seuduille.
  • Tilaa nyt possua grilliin, pannulle ja pakkaseen: torstain kuluessa tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavalla viikolla.

Pohjosahon possu on lähiruokaa

Teurastamme ja paloittelemme tilallamme kasvatettuja sikoja tarpeen mukaan. Kun tulet noutamaan tilaustasi suoramyynnistämme lihaerä odottaa valmiiksi leikattuna, jäähdytettynä ja pakattuna.

Varmasti tuoreen ja huippulaatuisen Pohjosahon joulukinkun saat tilaamalla meiltä puolikkaan possun. Voit koota myös ystävien kanssa kimpan ja noutaa useamman puolikkaan kätevästi kerralla. Isommat kimppatilaukset voimme tuoda lähialueella sekä Tampereen seudulla perille saakka omalla kylmäkuljetuksellamme.

Pohjosahon tila

Anja ja Pekka Kauppinen
Pohjoisahontie 392
41370 Kuusa, Laukaa

Puhelin 040 727 9449 (Pekka), 040 832 6184 (Anja)

Sähköpostit: info@pohjosahontila.fi, etunimi.sukunimi@pohjosahontila.fi

Lue lisää tilateurastamosta ja possunlihan paloittelusta.

Jälleenmyyjät Jyväskylässä, Laukaassa ja Äänekoskella

Pienemmät possuerät saat suoraan omalta kauppiaaltasi. Jyväskylän seudulla Pohjosahon possua löytyy seuraavien kauppojen lihatiskeiltä:

Jyväskylä

Laukaa

Äänekoski

Lisäksi  Tiituspohjan Palvari (Pieleslehdontie 10, Leppävesi/Laukaa) myy kokonaisia Pohjosahon palviporsaita.

Näin löydät Pohjosahon tilalle

  • Jyväskylän suunnasta: aja pohjoiseen Laukaan suuntaan 20 km, jatka suoraan kirkonkylän ohi Suolahden suuntaan 5 km. Kuusaankosken sillan jälkeen käänny oikealle Konneveden suuntaan. Käänny 5 km päästä kyläkaupan kohdalta oikealle Juha Kankkusen tielle.
  • Suolahden suunnasta: Aja Laukaan suuntaan ja käänny ennen Kuusaankoskea vasemmalle Konneveden suuntaan. Käänny 5 km päästä kyläkaupan kohdalta oikealle Juha Kankkusen tielle.
  • Aja Juha Kankkusen tietä 11 km ja käänny oikealle Pohjoisahontielle. Saavut 4 km päästä peltoaukealle, Pohjosahon tila on keskellä peltoja tien oikealla puolella.

Kartat

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: