Laukaassa, noin 45 kilometrin päässä Jyväskylästä sijaitseva Pohjosahon tila on keskittynyt sianlihan tuotantoon. Pohjosahon viljapossua myydään isommissa erissä suoraan tilalta ja pienemissä erissä lukuisten Jyväskylän seudun kauppojen lihatiskeiltä.

Juhliin sopivia, kokonaisena palvattuja possuja voi tilata Tiituspohjan Palvarista.

Joulun alla voit tilata suoraan tilalta myös joulukinkun. Samaan tilaukseen saat myös puolikkaan tai neljänneksen possua haluamaasi tapaan paloiteltuna. Kinkkua tilatessa kannattaa olla ajoissa, sillä joulun alusviikkoina kotiteurastamomme kapasiteetti on jo myyty. Pohjosahon kinkku on lähiruokaa, possuja ei ole kuljetettu ja liha on taatusti tuoretta. Et myöskään maksa suolavedestä, vaan puhtaasta sianlihasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: